KENALI


RM50.00

Report Abuse

Hai, sini ada nak kongsi sedikit. Ada satu baju tshirt ni, design dia memang rare (dalam bahasa melayu nya jarang²). Maksudnya design baju ni memang unik. Sekali pakai memang nampak hensem dan smart lah. Macam ada AURA DIRI memancar.

Sebenarnya ada lagi 20 KATALOG DESIGN nak kongsi. Kalau berminat nak ‘usher-usher‘ atau cuci mata, lekas² lah wasap nombor kat bawah ni. Cuma tekan jer link yang diberi kat bawah tu. Nanti 20 KATALOG DESIGN akan diberi di wasap. Kita akan kongsi bagaimana nak dapatkan harga paling JIMAT untuk sehelai baju.

https://PreorderSini.wasap.my
https://PreorderSini.wasap.my
https://PreorderSini.wasap.my

 

Follow dan share sekali channel telegram bawah

Channel Telegram Baju Tshirt Edisi BANGSA BERTAUHID
https://t.me/tanjaktshirtTANAHMELAYU_preorder

Category:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “KENALI”

There are no reviews yet.

Vendor Information

%d bloggers like this: